Dongguan Litian Hardware &Electrical Co.,Ltd

Vytváření a odstraňování spojovacích prostředků

Čas vydání: 2020-06-10 11:23:39  Hity: 10

        Jako běžnou součást každodenního života se spojovací prostředky často používají. Kvalita hraje klíčovou roli při používání spojovacích prostředků. Burr bude mít přímý vliv na kvalitu spojovacích prostředků. Jak se tvoří otřepy spojovacích prvků? Jak se zbavíte tohoto otřepu? Litian Hardware Fasteners vám na základě zkušeností sdělí související problémy.


Co jsou otřepy spojovacích prvků?
Burr je malá věc, ale přímo ovlivňuje kvalitu produktu, takže dobrý produkt vypadá jako " vadný produkt. " Otřepy spojovacího prvku jsou mikroskopické kovové částice na povrchu spojovacího prvku, které nazýváme otřepy.


Jak se tvoří otřepy spojovacích prvků?
Když se během řezání, broušení, frézování a jiného podobného zpracování třísky vytvoří spojovací prvek.


Metody odstraňování otřepů spojovacích prostředků
Aby se zlepšil výkon a životnost spojovacího prvku, je nutné před použitím spojovacího prvku odstranit otřepy spojovacího prvku. Spojovací prostředky jsou běžně používanými součástmi v mechanickém vybavení a jsou také důležitými součástmi, takže povrch, ostrý úhel a hrana musí dosáhnout extrémně vysoké čistoty kovů. Hlavní způsoby, jak odstranit otřepy, jsou: tradiční mechanický proces, broušení, leštění a další procesy s různými stupni automatizace.


Chemický proces může být také použit k odstranění otřepů upevňovacího prvku, takže může být lépe zajištěna kvalita upevňovacího prvku a upevňovací prvek může být namočen do několika nádob, z nichž jedna obsahuje roztok CULLYGRAT. Jednoduché namočení odstraní všechny otřepy, zjemní a vyhladí povrch obrobku a přinese uživatelům bezprecedentní vysokou kvalitu. CULLYGRAT je nejen šetrný k životnímu prostředí, ale také šetří spoustu výrobních a osobních nákladů.

Předchozí: Jaká jsou preventivní opatřen...

další: Rozdíl mezi skořicovým ořeche...