Dongguan Litian Hardware &Electrical Co.,Ltd

O nás

Mașini de hardware din Dongguan & Electrical Co., Ltd., stabilită în 2007, acoperă o zonă de 30,000sq.m, este un producător profesionist de dispozitive de fixare hardware.În principal, produsele sunt utilizate pe scară largă în comunicații, aparate electrice, automobile, nave, aviație, jucării, iluminat și alte industrii conexe.


Compania noastră acordă importanţă calităţii şi se străduieşte să supravieţuiască după calitate.Conceptul nostru de calitate este: Produsele defecte nu sunt acceptate, produse și eliberate.


Ecartamentul de sârmă (gabarit de stop) și ecartamentul interior gol al acului sunt cerințele noastre de bază și nici un defect nu este obiectivul nostru, care a fost lăudat în unanimitate în industria de fixare.Compania noastră a trecut cu succes certificarea sistemului de management al calității ISO 9001-2000.Echipat cu diferite instrumente avansate de detecție, cum ar fi aparatul optic de screening, proiectorul, spectrometrul, analizatorul de carbon și sulf, testerul de sare, testerul de duritate etc. compania&_;echipamentul principal de producție, echipamentul complet de inspecție;Echipamentele de ambalare au îmbunătăţit eficienţa şi tehnica producţiei datorită automatizării complete.


Suntem adere la spiritul de întreprindere de " unitatea, lupta, exploatarea şi întreprinzătoarea " şi se străduieşte să construiască marca " Li Tian Nut. " cu filozofia de afaceri a inovației brevetate, internaționalizare standard și globalizarea pieței.


Litian Fasteners este pe cale de a se extinde în continuare prin parteneriate strategice, investiții în tehnologie în industria de fixare, precum și dezvoltarea de noi rețele de distribuție în întreaga lume.Compania noastră salută noi agenţi, dealeri şi noi clienţi finali.

Poptávka

Poptávka